Disclaimer

Bij de opmaak en redactie van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid aan de dag gelegd. Toch is een vergissing steeds mogelijk. De CVBA Prik&Tik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie. Evenmin is de CVBA Prik&Tik verantwoordelijk voor elke vorm van schade – direct of indirect - die het gevolg zou kunnen zijn van het gebruik van deze informatie.

U kunt op geen enkele manier rechten ontlenen aan en aanspraak maken op de inhoud van deze website. Wenst u gebruik te maken van de aangeboden informatie, dan dient u eerst de toelating van de CVBA Prik&Tik te vragen en na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn.

De inhoud van deze site is auteursrechterlijk beschermd. Het is niet toegelaten om de website of een onderdeel ervan zonder toestemming van de CVBA Prik&Tik te kopiëren.

Wenst u gebruik te maken van de merken die het eigendom zijn van de CVBA Prik&Tik, in welke vorm ook – tekst, beeld, verpakking, … - dan dient u daarvoor eerst de voorafgaande en schriftelijke toestemming van CVBA Prik&Tik te verkrijgen.

De CVBA Prik&Tik is niet verantwoordelijk voor de toegang tot de informatie op de websites via de links op de eigen website.

Het kopiëren van deze site is niet toegelaten. De verstrekte informatie kan steeds door de CVBA Prik&Tik zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.

ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN LEUKE ACTIES?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en promo's als eerste in je mailbox.